Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس،‌ مخاطبان این رسانه در سامانه «فارس من» اقدام به ثبت دو سوژه کرده و درخواست پیگیری داشتند، نخست افزودن «هفته ملی نوجوان به تقویم سال ۱۴۰۰» و دیگری «ثبت روز شهدای دانشجو در تقویم رسمی».

خبرنگار فارس، این موضوع را با دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی که مقام رسمی ثبت وقایع در تقویم است، مطرح کرد و این دبیرخانه در پاسخ عنوان داشت:

مروری کوتاه بر روند نحوه نامگذاری روزها و مناسبت‌های خاص

تا قبل از تصویب «آیین نامه نحوه نامگذاری روزها و مناسبت‌های خاصی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز استخراج تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، مناسبت‌هایی را که توسط مراجع مختلف از قبیل هیأت دولت با مجلس شورای اسلامی اعلام می‌شد، در تقویم رسمی کشور درج می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۷۱ وظیفه بررسی روزها و مناسبت‌های پیشنهادی برای درج در تقویم را به عهده شورای فرهنگ عمومی گذاشت.

شورای فرهنگ عمومی نیز به منظور بررسی کارشناسی روزهای خاص پیشنهادی موردنظر اشخاص حقیقی و حقوقی، کارگروهی مرکب از نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای فرهنگ عمومی را برای بررسی اولیه پیش بینی کرده است. بنابراین، تمام درخواست‌های ارایه شده به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی، بررسی و سپس نتایج بررسی‌های کارشناسی، برای تصمیم‌گیری در صحن شورای فرهنگ عمومی مطرح می‌شود و پس از تصویب مناسبت‌های لازم برای درج در تقویم رسمی کشور، به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تأیید ارسال می‌شود.

اما دو درخواست مطرح شده

۱. پیشنهاد نامگذاری روز هشتم آبان ماه، همزمان با سالروز شهادت محمد حسین فهمیده (بسیجی ۱۳ ساله)، از سوی شورای عالی جوانان به عنوان «روز نوجوانان و جوانان»، در جلسه ۲۵۸ مورخ ۳۰ تیر ۱۳۷۹ شورای فرهنگ عمومی و ۴۰۴ مورخ ۱۱ شهریور ۱۳۷۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و پس از بررسی به تصویب رسید. سپس در سال ۱۳۷۷ این دو روز از هم تفکیک شد و روز ۸ آبان به عنوان «روز نوجوان» و ۱۱ شعبان، همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام به عنوان «روز جوان» نامگذاری شد.

٢. در مورد نامگذاری روز دوم آذر ماه، همزمان با سالروز فرمان تاریخی حضرت امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج دانشجویی به عنوان روز بسیج دانشجویی و همچنین ۱۶ دی ماه، همزمان با سالروز شهادت دانشجوی بسیجی شهید سید حسین علم الهدی و همرزمان دانشجوی وی در هویزه به عنوان «روز شهدای دانشجوی بسیجی»، تاکنون پیشنهادی به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور ارائه نشده است.

دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور، هر ساله نسبت به بررسی بیش از ۹۰ مورد پیشنهاد نامگذاری از سوی افراد حقیقی و حقوقی، اقدام می‌کند.

لازم به ذکر است، هم اکنون روز ۸ آبان به عنوان «روز نوجوان» و ۱۱ شعبان به عنوان «روز جوان» در تقویم رسمی کشور ثبت است. (دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور)

دبیرخانه شورا در پاسخ به درخواست‌های ثبت شده در سامانه فارس من و مسیر ثبت روزها در تقویم رسمی کشور عنوان کرد: برای بررسی نامگذاری‌ها در شورای فرهنگ عمومی فرم خاصی برای پیشنهادها وجود دارد که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ضمیمه آیین نامه نامگذاری روزهای خاص است که چنانچه هر دستگاهی پیشنهادی داشته باشد موظف است براساس آن آیین نامه فرم پیوست را تکمیل و برای طرح در شورای فرهنگ عمومی به دبیرخانه شورا ارسال کند.

دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی همچنین برای ثبت روز «سرباز» در تقویم توضیح داد: روز «سرباز» به تازگی از سوی دستگاه‌هایی پیشنهاد شده،‌ فرم‌های مربوطه آن هم تکمیل است و در نوبت بررسی قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تقویم رسمی شورای فرهنگ عمومی کشور روز سرباز دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی تقویم رسمی کشور همزمان با سالروز نامگذاری روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان مکشوفه

کیوان گل‌آوری سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه امروز در مراسم امحای مواد مخدر و روانگردان مکشوفه که در کیلومتر ۳ جاده سراب نیلوفر برگزار شد، گفت : ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان که نتیجه زحمات دستگاه‌های کاشف در امر مبارزه با مواد مخدر به‌ویژه نیرو‌های جان بر کف انتظامی استان در ۶ ماهه گذشته است که امروز امحا شد.

وی ادامه داد: در این مدت تعداد قابل توجهی قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: اجرای چنین برنامه‌هایی از اهداف و سیاست‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌باشد که در طول سال اجرا می‌شود و به نوعی اعلام انزجار و تنفر نسبت به انواع مواد مخدر و روانگردان به‌عنوان یک آسیب شوم و جبران‌ناپذیر است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان مکشوفه
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان در کرمانشاه
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • حماس: پاسخ رسمی تل‌آویو به پیشنهاد‌های خود را دریافت کردیم
  • حماس : پاسخ رسمی تل آویو به پیشنهادهای خود را دریافت کردیم
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران